Arkive

Klik for at se billedet i stor størrelse Klik for at se billedet i stor størrelse Klik for at se billedet i stor størrelse
Klik for at se billedet i stor størrelse Klik for at se billedet i stor størrelse

Kvartet:

Jazzkvartet

Vi præsenterer musik fra det klassiske standardrepertoire: f.eks. Gershwin, Cole Porter, Jimmy Van Heusen, Duke Ellington samt Horace Parlans egne kompositioner.

Programmet sammensættes så det passer efter ønske til koncerter i jazzklubber, på caféer og museer, i kirker og til private fester med dans.

Trio:

Nelly Ebbensgaard, Horace Parlan og Jimmi Roger Pedersen

Den amerikanske pianist, Horace Parlan, har boet i Danmark siden 1972. Han har optrådt og indspillet plader med mange af de største navne. Hans inspirerende undervisning har haft stor betydning for Nelly Ebbensgaard.

Under prøverne til Copenhagen Jazz Festival 1998 ledsagedes de af bassisten og komponisten Jimmi Roger Pedersen. Trioen fik stor succes ved deres debutkoncert på Tukak Teatret i 1998. Ved koncerterne præsenteres musik fra det klassiske standardrepertoire, samt Horace Parlans og Jimmi Roger Pedersens egne kompositioner.

Programmet sammensættes så det passer efter ønske til koncerter i jazzklubber, på cafeer og museer, i kirker og til private fester med dans. Trioen tilbyder også skolekoncerter med jazz.

Booking: Dansk Artist Forbunds Formidling - Tlf. 33 32 66 86
Information: Nelly Ebbensgaard - Tlf. Tlf: 97 83 47 31 eller Skriv adressen manuelt i dit e-mail program


Nelly Ebbensgaard Jazztrio

Gospel, spirituals samt gamle og salmer nye salmer både a capella og med klassisk jazzakkompagnement. Ved koncerten præsenterers Jimmi Roger Pedersens egne kompositioner for solo bas.
 

Nelly Ebbensgaard og Crubu/Pedersen Jazzduo

Overskrift
Nelly Ebbensgaard, sanger og lærer
Jimmi Roger Pedersen, bassist
Horace Parlan, pianist


Mellem numrene vil Horace Parlan fortælle om jazzens rødder og sin barndoms sange fra Amerika - worksongs, blues og gospel. Jimmi Roger Pedersen præsenterer bassen som jazzinstrument og giver eksempler på improvisation. Nelly Ebbensgaard præsenterer nogle af sangene, så eleverne også selv får mulighed for at tage aktivt del med rytmer og sang i mødet med jazzens inderste væsen.

Ledsagemateriale: Skriftligt materiale med sange og rytmer.
Antal tilhørere: max 140
Lokalekrav: Tæt kontakt til eleverne og nystemt klaver/flygel.

Koncerten kan tilrettelægges så den kan tilbydes elever fra
  • 3. til 6. Klasse
  • Overbygningen og valghold eller efter nærmere aftale. Her kan vi komme ind på jazzens historie fra Blues til Bebop og Moderne, præsentere jazzens forskellige udtryksformer (pessimistisk / positiv - Blues som en renselse), fortælle om Horace Parlans specielle stil og komme med eksempler på hans egne kompositioner.
 
Nelly Ebbensgaard, Horace Parland og Jimmi Roger Pedersen
Forside
Biografi
Nelly og Jazzduo
Jazztrio
CD/MC-udgivelser
Jazzkoncerter
Kirkekoncerter
Foredrag
Undervisning
Booking/Info
Aktuelt
Links
Arkiv