Nelly Ebbensgaard (1951)
Nord for Lemvig - bag den yderste klitrække i Vrist - bor Nelly Ebbensgaard. I 1977 havde hun sin debut med danske sange og salmer samt nordiske viser. I 1994 fik hun et års orlov fra jobbet som folkeskolelærer, og det er nu blevet til et liv med sang og musik på fuldtid. I 1995 udkom hendes to første CD'er: "Danske sange og salmer" og "Venner! sagde Guds engel blidt" (jule-CD), som forhandles hos alle boghandlere i Danmark gennem Dansk Bog Distribution.
Hendes tilknytning til skolen og kirken har lært hende værdien af, at vi har en fælles sangskat. Sang, tradition og fællesskab hører sammen. Denne samhørighed med traditionerne og fællesskabet, har ført tiI mange koncerter i kirker, skoler, museer, højskoler, ældreklubber og festivaler. I 1997 udkom hendes tredje CD "Angel Eyes" med klassiske jazz-standards.
Siden denne udgivelse er jazzen for alvor krøbet ind under huden på hende. Denne musikalske videreuddannelse har ført til mange nye glæder og udfordringer i form af koncerter og kurser med blandt andre jazzpianisten Horace Parlan, den amerikanske sanger Mark Murphy og bassisten Jimmi Roger Pedersen. Hendes repertoire spænder bredt - lige fra Brorson/ Ingemann/Grundtvig til Benny Andersen og fra Kai Normann Andersen til Gershwin og Duke Ellington. Hun formidler disse genrer - lige fra duo til kvintet - i samarbejde med både klassiske musikere såvel som jazzmusikere.

Giorgio Crobu (1959)
Født i Sardinien/Italien. Spillet som professionel siden 15-års alderen. Flyttede til Berlin i 1984, har siden da udviklet sig og sit eget spil, og er blevet en meget anerkendt og højt respekteret guitarist i Mellemeuropa.
Er berygtet for sin smagfulde, smidige og virtuose spillemåde, og har derfor haft mange yngre tyske jazzguitarister som elever.
Det skal også lige nævnes at Giorgio har spillet duokoncerter med sin kollega Joe Pass. Har akkompagneret navne som Buddy Tate, Buddy De Franco, Benny Bailey, Harry ”Sweets” Edison, Al Grey m.fl.

Jimmi Roger Pedersen (1965)
Født og opvokset i København, hvor JRP som 10-årig starter med at spille tuba i skoleorkestret KKSO. Med interesse i jazzmusik skifter han senere til elbas og dernæst kontrabas. Efter bestået musiklinie på Sankt Annæ Gymnasium begynder han på Det Rytmiske Musikkonservatorium, og mod-tager undervisning af bl.a. NHØP, Mads Vinding og Ed Thigpen. Studiet afbrydes dog snart til fordel for den europæiske jazzscene. I dag bosat på Sjælland, hvor kompositionsarbejdet er omfattende.

Booking og information

Nelly Ebbensgaard
Sollefteavej 4
Vrist
DK 7673 Harboøre
Tlf: 9783 4731
E-mail: Skriv adressen manuelt i dit e-mail program

Forside
Biografi
Nelly og Jazzduo
Jazztrio
CD/MC-udgivelser
Jazzkoncerter
Kirkekoncerter
Foredrag
Undervisning
Booking/Info
Aktuelt
Links
Arkiv