Overskrift
Nelly EbbensgaardNelly Ebbensgaard (1951)
Nord for Lemvig - bag den yderste klitrække i Vrist bor Nelly Ebbensgaard. Hun har i mange år sunget danske sange og salmer, og i 1995 udgav hun to CD'er med dette repertoire. Imidlertid ønskede Nelly at søge nye musikalske udfordringer og i 1997 udkom hendes tredje CD “Angel Eyes” med jazz. Efter denne udgivelse er jazzen for alvor krøbet ind under huden på hende, og hun har siden modtaget undervisning af pianisten Horace Parlan og den amerikanske sanger Mark Murphy. Som nogle særlige højdepunkter i hendes jazzkarriere kan nævnes debutkoncerten med Horace Parlan/Jimmi Roger Pedersen Duo den 25. sept. 1998 på Tukak Teatret og hendes første koncert med Mark Murphy den 9. juni 2000 på Holstebro Musikteater. De sidste tre år har Nelly haft samarbejde med forskellige jazzmusikere, og de mange koncerter har ført til dannelsen af hendes egen jazztrio. Denne blev en realitet i Berlin den 3. juni 2000.
Jimmi Roger PedersenJimmi Roger Pedersen (1965)
Dansk kontrabassist og komponist. Født og opvokset i København og har siden 1986 levet som freelance jazzmusiker. Er i dag bosat i en sjællandsk landsby, hvor hans kompositions-arbejde er omfattende samtidig med at turnélivet på den internationale jazzscene foregår verden over (dog oftest i Tyskland og Sverige). Jimmi har modtaget undervisning af Niels Henning Ørsted Pedersen, Mads Vinding og Ed Thigpen. Jimmi har fået mange fine anmeldelser. F. eks.: Kjeld Frandsen: “Sjældent har man hørt en bassist levere et så fyldigt og syngende spil, og det hele blev afleveret med sjæl, krop og kreativitet”.
Johan LeijonhufvudJohan Leijonhufvud (1971)
»Hottest Jazz Guitarist in Sweden today«

Svensk jazzguitarist født i Göteborg og opvokset i Växjö. Han begyndte sin karriere i Malmö og har turneret fra nord til syd i Sverige samt i Schweiz og Tyskland. I 1995 modtog han Ulrik Neuman Prisen for hans meget fine, fantasifulde og personlige måde at give jazzguitar traditionen videre til et nyt ungt publikum. Johan voksede op til musik af Miles Davis, Cannonball Adderley og Stan Getz, I dag lytter han ofte til saxofonister og trompetister, men han nævner også Larry Carlton, John Scofield og Wes Montgomery som nogle af de store inspirationskilder.
Nelly Ebbensgaard Jazztrio tilbyder udover koncerter på caféer, restauranter jazzklubber, festivaler og private fester også skole- og kirkekoncerter.

Booking og information

Nelly Ebbensgaard
Sollefteavej 4
Vrist
DK 7673 Harboøre
Tlf: 9783 4731
E-mail: Skriv adressen manuelt i dit e-mail program

Forside
Biografi
Nelly og Jazzduo
Jazztrio
CD/MC-udgivelser
Jazzkoncerter
Kirkekoncerter
Foredrag
Undervisning
Booking/Info
Aktuelt
Links
Arkiv